23948sdkhjf

Rutineret Outlet-mand åbner ny butik i Rødekro

Dansk Outlet åbner kædens butik nummer 20 i Rødekro.
Benny og Pernille Svendsen åbner en ny Dansk Outlet-butik på Brunde Øst i Rødekro, som vil tilbyde sønderjyderne modetøj til favorable priser, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det er en særdeles rutineret Outlet-mand, som står bag den nyeste butik i rækken, men selv om Benny Svendsen har været med fra dag et i Dansk Outlet og solgt et hav af tøj og sko, så glæder han sig til de samme udfordringer et nyt sted.

- Det er altid med en vis portion spænding, at man åbner en ny butik i en ny by, men vi glæder os helt vildt til at komme i gang. Jeg har været med fra starten af Dansk Outlets rejse, og der har været en meget positiv udvikling i årenes løb. Hos Dansk Outlet bliver der solgt sæsonaktuelle mærkevarer, og det er det, kunderne vil have, siger Benny Svendsen om butikskæden, der sælger alt fra joggingbukser og sommersandaler til habitter og gallakjoler.

Bygningen i Rødekro har tidligere været hjemsted for en møbelforhandler, men nu bliver sofaer og spiseborde altså byttet ud med bluser, bukser og bælter til lavpris.

Facaden på den nye butik vender direkte ud mod Ribevej, der har godt og vel 12.600 forbipasserende hver dag. Og beliggenheden er da heller ikke på nogen måde tilfældig, påpeger Benny Svendsen.

- Vi er meget stolte over at åbne butik nummer 20, og vi ser butikken i Rødekro som vores nye flagskib. Bygningen er ikke alene smuk og yderst velegnet til en butik som vores. Placeringen passer også som fod i hose til konceptet bag Dansk Outlet, da vi gerne vi placere butikkerne uden for byen, hvor huslejen er mere overkommelig. Det er en af de faktorer, der gør, at vi kan sælge vores produkter til så lave priser. Samtidig gør placeringen, at folk ser vores gul-røde facade gennem bilruden og derefter svinger ind på parkeringspladsen sammen med hele familien. Med placeringen ud mod Ribevej er det vores håb, at det samme gør sig gældende i Rødekro, siger Benny Svendsen.

Dansk Outlet Rødekro åbner 29. maj.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063